Erős menstruációs vérzés

Tisztelt Dr.Nő/Úr! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy nekem 12 éves koromban megállípították a PCO szindrómanevű betegséget, aminek sajnos minden tünete megvan.Hirzutizmus, elhízás, inzulin-rezisztencia, Diabetesz 2, stb..Sajnos minden. A mostani problémám a következő: Fél évig nem volt mensesem. Most két hete viszont megjött. Az útobbi egy hétben viszont nagyon erős, és nagyon Darabos, a vérzésem.Körülberül 1-2 óránként kénytelen vagyok tampont cserélni.És ez így megy már 1 teljes hete.Nem okozhat ez problémát? Vagy jobb lenne orvoshoz fordulnom? Mitől lehet ez? Segítségét előrre is köszönöm..

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza bőséges menstruációs vérzés témában

Kedves Krdező! Ha őszinte vagyok, megbántó szándék nélkül azt kell mondjam megáll az eszem! Sok száz kérdés válasza tanulsága, hogy ha olyan kérdéssel találkozom, hogy valaki alig él, igy-úgy szenved, húzza a belét, majd megkérdezi: nem kéne orvoshoz mennem? A PCO gyógyítható, karban tartható, gyógyszerrel, ha kell műtétel! A szakma sok mindent meg tud tenni, hogy gyermekvágy esetén szülni is tudjon. Az erős vérzés menthetetlenűl nehezen pótolható vasvesztést fog okozni, feltéltlen intézkedést kiván.Ha lehet, válasszon hosszú távra egy szimpatikus nőgyőgyászt, aki megérti problémáját, hozzáértő és lelkiismeretes. Érdeklődjön, és talál ilyet. De most gyorsan intézkedjen.

Kérdés: 2012. október 05., 08:45; Megválaszolva: 2012. október 08., 06:56
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Abortusz műtét
Hajhullás oka
Babavárási nehézségek
Lehet hogy termékeny vagyok még?
Méhsüllyedés, hüvelysüllyedés