urologiai probléma

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy két hónapja hólyagfájdalmat érzek voltam ultrahangon vizeletvizsgálaton vérvételen és urológián is. Egyik helyen sem találtak semmi problémát. Végül nőgyógyászati problémám volt amit ki is kezeltek de a hólyagfájdalmam ugyanúgy fent áll. Azt szeretném megtudni hogy mi lehet a probléma és mi a teendő? Köszönettel: Szilvia

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza hólyagfájdalom témában

Kedves Kérdező! A hólyag gyakran felfertőződik a hüvelyben megtelepedett kórokozóktól. Ha töetént vizelet tenyésztés, az tisztázza a hólyag állapotát. Ha kikezelték a hüvelyt és nem volt vizelet tenyésztés, meg kell vizsgálni. A hólyag izgágasága bakteriális okból gyorsan kikezelhető. Ha ilyen ismétlődésre hajlama van, a Herbária boltokban kérjen feketeáfonya tartalmú gyógyszert huzamos használatra. A hüvely karbantartására kérjen recept nélkül kapható Protexin Gyno probiotikumot, kúp vagy kapszula formában, használja a leírás szerint

Kérdés: 2012. szeptember 28., 14:58; Megválaszolva: 2012. október 01., 10:11
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruációs vérzés
Barna folyás
Abortusz műtét
Hajhullás oka
Babavárási nehézségek