Késik a menstruációm tabletta szedés mellett. Terhes lehetek?

A múlt hónapban rendszeresen szedtem és késett fél napot, ami egyáltalán nem jellemző. Ebben a hónapban viszont kihagytam egy tablettát a 2. héten és pótoltam 12 órán belül, de volt szexuális kapcsolatom. A gyógyszert egy éve szedem egyébként Lindynette termék.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza vérzészavar témában

A terhességre kicsi az esély. Azonban biztonságból végezzen terhességi vizelet tesztet, illetve a következő menstruáció rendes, akkor nincs terhességről szó.

Kérdés: 2012. szeptember 27., 20:26; Megválaszolva: 2012. szeptember 29., 17:05
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
vérzészavar, hormon
Mi lehet a baj?
Mi lehet a baj?
Miért van ez, ha negatív minden...
Ovuláció után egy héttel...
Tisztelt Doktor Úr! December 14-én ultrahangon megállapították, hogy 23 mm-es érett tüszőm van, a mai nap folyamán (december 21) azonban erős...