Hüvely probléma és nagyajkak viszketése

Tisztelt Doktor Nő/Úr! A problémám a következő. Három éve genitális herpesszel kezeltek (én begyulladt szőrtüszőnek véltem) amely égő viszkető érzéssel járt. Kaptam rá mindenféle krémet, TETRAN-HIDROCORTIZON-t, Zovirax, Wartec és Pimafucort krémeket. Ezek ugyan enyhítették a viszketést de az nem múlt el. A genitális herpesz láthatólag eltűnt de egy rózsaszín folt maradt a helyén. Hiába mentem vissza az orvoshoz mivel állította, hogy meggyógyult nem foglalkozott vele. A viszketés a mai napig fennáll. Emellett elég sűrűn vannak hüvelyváladékozási problémáim, sárgás-zöldes hüvelyváladék szín további viszketés égő szúró érzés. Kérdésem az lenne, hogy ez utalhat e hüvelyfertőzésre és kezelhetett e félre az orvos? Válaszukat előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza hüvelygyulladás témában

Kedves Kérdező! A herpesz egy nagyon kellemetln képlet, bármikor kiújulhat, de a jövőben sohaem használjon ilyenkor hydrocotizon tartalmú krémet. A tünetei egyszerű hüvelyfertőzést sejtetnek, mlynek a gyors meggyógyítása a legegyszerúbb, mindennapos nőgyógyászati feladat. A viszketés és a váladék többlet ennek mindíg velejárója, de hogy gomba, vagy baktérium-e a kórokozó, eldöntendő, mert más-más gyógyzsereket igényel. Keresse fel mielőbb odafigyeő nőgyógyászát és napokon belül panaszmentes lesz.

Kérdés: 2012. szeptember 27., 14:08; Megválaszolva: 2012. október 01., 09:18
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hüvelygyulladás
bakteriális fertőzés
Tisztelt Főorvos Úr! Jelenlegi panaszom a hüvelyi égés,viszketés, enyhe alhasi fájdalommal.Folyás nincs. Enyhe vizelet inkontinenciám van. Lehet...
Fájdalmas hüvelybemenet
Tisztelt Doktor úr/nő! Azzal a panasszal fordulok Önhöz,hogy a hüvelybemenet duzzadt, fájdalmas sokszor kényelmetlen ülni is a...
Folyás és egyéb kellemetlenségek
Tisztelt Doktor úr! Kellemetlen és kapcsolatunkat is befolyásoló dolgog miatt szeretnék írni. Párom (hölgy) folyással és egyébb kellemetlen...
Mit tegyek?
Tisztelt Doktor úr! Többször rosszullétek jöttek rám miután rájöttem mi okozza a rosszulléteimet. Egy 1 hónapos tampont távolítottam el a...