Lehet terhes vagyok

Tisztelt orvos Lehet nem jó helyre írok de tanácsot szeretnék kérni mit csináljak. már 6 éve nem szedek, gyógyszert megszakításos mond, szerel védekeztünk eddig. Szeptember elején megvolt és akkor már egyáltalán nem védekeztünk. A menstruálcio idején is voltunk egyűt meg utána is és lassan egy hete azt vettem észre, hogy a köldököm alatt kb 3-4 re lefelé szúrós fájásaim vannak pláne akkor, amikor egy kicsit megterhelve lépcsőzök, ha sokat üllők, akkor is elszokót kezdeni szúrogatni, és amit észrevettem nem birok jobb oldalt utazni és eddig semmi bajom nem volt, a kávét éh gyomorra nem tudom, mert akkor hányingerem van. Szerintetek mit tegyek, lehet, terhes vagyok? Örülnénk neki amúgy

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Földi Ildikó válasza terhesség témában

Kedves kérdező!

Nem zárható ki a terhesség, amennyiben menstruációja korábban rendszeres volt, és nem jelentkezik a szokott időben, a menses elmaradását követő 1-2 napban végzett terhességi teszt nagy valószínűséggel kimutatja a terhességet.

Kérdés: 2012. szeptember 27., 11:57; Megválaszolva: 2012. szeptember 29., 14:18
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
11 napja késik a menstruációm
Mikrobiológiai lelet
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Terhesség