petefészek betegség és terhesség

Tisztelt Web doktor! Szeretném megkérdezni, hogy ha a bal oldalamon "beteg" a petefészkem, de viszont nagy valószínüséggel kismama vagyok akkor ez a "betegség" nem okoz-e gondot? Ettől lehet enyhe vérzés és barnás folyás? 5 pozitiv terhességi tesztem lett, feszül és szurkál a mellem, hányingerem van...még egyenlőre nem láttak babát, de egy hét múlva kell visszamennem orvoshoz (vérvételre) .köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

Vérvétellel és Ultrahang vizsgálattal megállapítható a terhesség, s annak elhelyezkedése.

Felismerhető a petefészek esetleges eltérése.Szakorvosi vizsgálat javasolt.

Kérdés: 2012. szeptember 26., 18:48; Megválaszolva: 2012. szeptember 28., 22:36
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
11 napja késik a menstruációm
Mikrobiológiai lelet
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Terhesség