Hízhatok a gyógyszertől?

Jó Napot kívánok! Érdeklődni szeretnék. Nem olyan régen HPV vírust diagnosztizáltak nálam. Most éppen gyógyszeres kúrán vagyok. Isoprinosine immunerősítőt kell szednem. És mióta elkezdtem 3 kg híztam. Lehetséges ilyen mellékhatás, hogy hízok tőle? Előre is köszönöm válaszát. Viszontlátásra!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza immunerősítő témában

A gyógyszer mellékhatásai között a testsúlynövekedése nem található.

Kérdés: 2012. szeptember 26., 14:41; Megválaszolva: 2012. szeptember 28., 22:26
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gardnerella vaginalis kezelése
Hormonok - akne
Hámsejtrendellenességek
Mellfájdalom
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Rendszeresen enyhe mellfájdalmat érzékelek. Csak a bal mellemben, amelyik nagyobb is (mindig valamivel nagyobb volt, és...
Gyerektervezés, hormonkérdés
Kedves Doktorúr! Ösztrogén dominancia gyanújával kértem 21. napi vértesztet, . A papíron nem ösztrogén van írva hanem ösztradiol. Oestradiol: 565...