Babara Varva

Tisztelt Doktor Ur! Segitseget kernem abban, hogy majiusban hagytam abba a fogamzasgatlo gyogyszert. Utana kesve de rendesen megjott. Ezutan volt problemam, mert folyamatos barna folyasom volt amire az orvosom Provera tablettat irt fel es ezt 15napig szedtem. Akkor 35napra meg is jott. 4napig volt meg utana elmult. Ket nap mulva megint jelentkezett a barnas folyas. Mire felirta volna ujra addigra 2nap utan elmult. Mult het csutortokon lett volna a 28nap amikor meg kellett volna jonnie bar nem rendszeres. Elotte hetfo estetol megint barnas folyas jelentkezett de csak ha mosdora mentem a papiron jelent meg. Ez csutortok ota elmult. Azota sem jott meg. A derekem nagyon faj, a melleim erintesre inkabb de faj es meg vannak duzzadva, neha olyan erzesem van hogy meg fog jonni, de jele sincsen, folyamatosan enyhe szintelen szagtalan folyasom van. Ezek a tunetek az elmult 2napban kezdetek jelentkezni Penteken reggel csinaltam egy terhessegi tesztet ami negativ lett. On szerint erdemes masikat csinalni lehetek meg terhes vagy inkabb fordulja orvoshoz? Valaszat elore is nagyon koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza rendellenes menstruáció témában

Ismételt terhességi tesztet érdemes végezni, ezzel a terhesség kimutatható.

Nőgyógyászati vizsgálat javasolt a pontos diagnózis megállapítására.

Kérdés: 2012. szeptember 25., 13:00; Megválaszolva: 2012. szeptember 25., 22:25
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló szedése
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet