miért vérzek hetente?

juliusban voltam rák szürésen nem volt jó az eredmény azt monta az orvos hogy valami gyulladás volt nem kaptam semien kezelést rá azt kérte az orvos hogy 6hónap mulva menjek vissza elenőrzésre de 1 hónapja töbször vérzek van amikor házas élet után de van mikor csak ugy magátol de edig elmúlt 1-2 napon belül de most már4-dik napja tart valami rózsa szinű folyik de nagyon erős szaga van de van mikor csúnya barnás jön mitől lehet ez? megvárjam a 6 hónapot?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza vérzészavar témában

Kedves Kérdező! A rákszűrési eredmény sokszor gyulladásként, laikusnak féreérthetően jelzi a nyakcsatorna hámsejtjei lobját, ami a kenetben több fehérvérsejt formában jelentkezik. Ez bővebb váladákkal járhat, legtöbbször áttetsző, kocsonyás, nyúlós. A félév múlva kontroll ebben mefelelő ellenőrzés, jót tenne még, ha tejsavas öblítést vagy hüvelyi probiotikum kúpot vagy kapszulát használna. De a vérzés lehet egy lobos méhszájból, vagy a méhből akár hormonális átmeneti rendetlenség miatt, de poliptól miómán át sok más miatt is. Ezért jó lenne egy hüvelyi ultrahangos vizsgálattal tisztázni, hogy mi van a méhben. A méhszáj rosszindulatú hibáját a rákszűréses kenet biztosan kizástra, ne nyugtalankodjon. Ezzel együtt ne várja meg a hat hónapot. A vérzésrendetlenség oka tisztázandó.

Kérdés: 2012. szeptember 21., 16:29; Megválaszolva: 2012. szeptember 24., 21:53
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló abbahagyása és...
Fogamzásgátló szedése
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés