Terhes lehetek vagy csak a gyógyszer teszi ezt?

Kedves Doktor nő/úr! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy most kezdtem el szedni Mercilon nevű fogamzásgátlót 3-án a menszeszem 2. napján. Párommal első szem óta nem védekezünk kiegészítő védekezéssel. A peteérésemig (14.én volt) barnás folyásom volt, de aznap együtt voltunk a párommal és azóta elmúlt a barnás folyásom. Viszont pár napja erős görcseim vannak a petefészkembe és 2 napja érezhetően megduzzadt a mellem, fáradékony lettem nagyon. Tegnap este párommal akartunk szeretkezni és nagyon fájt nekem, de eddig ilyen nemvolt még. Most a gyógyszer teszi ezt a tünetet vagy teherbe eshetem? 28-án kellene megjönnie.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza fogamzásgátló témában

Tanácsos terhességi teszt végzése.

Negatív esetben gyulladás okozhatja a panaszt.

Nőgyógyászati szakvizsgálat javasolt, ahol megállapítható a panasz oka, és megfelelő kezelési

tanács.

Kérdés: 2012. szeptember 19., 20:41; Megválaszolva: 2012. szeptember 20., 21:50
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruációs zavar
Nuvaring használata több mint 4...
Cifrinol nászutas felfázásra
Fogamzásgátló melletti problémák
Kedves Doktorúr/nő! 20 éves lány vagyok és kb. 2 éve szedek fogamzásgátlót. Simycia fogamzásgátlót szedtem egészen egy hónappal ezelőttig...
fogamzásgátló váltás újra
Tisztelt Orvos Úr/Nő! Az a problémám lenne, hogy eddig Lyndinette 20 fogamzásgátlót szedtem, amitől volt hogy émelygésem rosszulléteim voltak...