Menstruáció hiánya

Kérdésem lenne, hogy két kimaradt menstruációs ciklus, sok negatív teszt, és az utolsó együttléttől számított 30 napra végzett szintén negatív teszt esetén teljesen kizárható-e a terhesség? Előzmények: (pajzsmirigy eltávolítva áprilisban, tsh szintem 19, 5 értékre ugrott (határ: 4, 5) , vizeletben magas gennyürülés, vörösvérsejt magas) Terhesség minden tünetét produkálom, (vagy már beképzelem) , erős szédülések alatt testhő 35 fokra esik, ébredéskor is kb.ennyi. Erős mellfájdalom, hajhullás, alvászavar, izzadás/borzongás is előfordul. Kérem szíves válaszát, hogy legalább a terhességtől való félelmem csökkenhessen. Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza kimaradó menses témában

A terhesség nem valószínű, azonban ezt szakorvosi vizsgálat tudja biztosra megállapítani.

A panaszait gyulladás is okozza ezt kezelni kell

gyógyszeresen.

Kérdés: 2012. szeptember 12., 11:10; Megválaszolva: 2012. szeptember 13., 20:22
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló szedése
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet