Orgazmus!

Kedves Doktor! Fél éve vagyok együtt a barátommal, és rendszeres nemi életet élünk, és egy problémám van, hogy nem tudok elmenni, nem volt még se hüvelyi se csiklós orgazmusom.Pedig mindent kipróbáltunk már, és ennek ellenére nem megy! Viszont ha önkielégítést végzek, akkor sikerül elmennem. Mit javasol? Mit lehet tenni, hogy elmenjek? Tisztelettel: Ildikó!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza orgazmus hiánya témában

Kedves Kérdező! Az jó, hogy saját magával elmegy, mert tudja, érzi.hogy milyen ez egyáltalán. Tapasztalhatja, hogy csikló vagy hüvely orgazmusa van-e inkább? Az egész finom idegek mechanikai ingerlésén alapul, de az erotikus fantázia, VAGY A JELENLÉVŐ PÁR IZGATÓ LÉNYE, VÁGYOTT SZERETETE IS LÁNYEGES. Csak azt tanácsolhatom, hogy előjátszanak sokat nyugodt körülmények között, próbáljanak meg közben akár pornófilmet nézni, ez sokszor jó hatású. Vezesse, irányítsa a partnert úgy, ahogy saját magának örömet szerzett, közben kérdezgessék egymást, hogy mi a jó a kisérletezés közben. Jó kapcsolatban ez menetközben is megbeszélhető. Ne féljenek szokatlanmódokat kipróbálni, az erotikában minden megengedett, ami kölcsönösen jó. Legvégső esetebn beszéljenek őszintén egy szexuálpszihológus szakemberrel.

Kérdés: 2012. szeptember 05., 20:28; Megválaszolva: 2012. szeptember 06., 23:09
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...