Menstruáció késése

Kedves Doktor Úr! 25 éves lány vagyok, általában 26 napos ciklusaim voltak, plusz-minusz 2-3 nap. Jelenleg azonban 10 napja késik a menstruációm. Az elmúlt két napban két x-epil gyorstesztet csináltunk a párommal, mindkettő negítv volt. Mennyire lehetek biztos a teszt eredményekben? Illetve mikor érdemes ismételni esteleg? Vagy ha már közel a másik menstruációm, várjak addig, talán kimarad valamiért? Orvosságot nem szedek, de védekezünk. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza menses késése témában

Kedves Kérdező! A helyes tehnikával végzett terhestesztek, főleg, ha reggeli első vizeletből vizsgálták, becsaphatatlanok. Vérzése késése valószínűleg kisebb hormonalis egyensúly hiba. Ha a vérzése a következő vérzés elvi idejéig sem mutatkozik, mindenképpen hüvelyi ultrahangos vizsgálattal és vérvételből nyert hormonvizsgálattal tisztázandó, hogy mi a ciklus elmaradás oka, mely gyógyszeresen egyszerűen helyreálítható.

Kérdés: 2012. szeptember 03., 22:03; Megválaszolva: 2012. szeptember 05., 22:58
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
nőgyógyászati
Heló! Nekem olyan gondom lenne hogy 4-5 napja késik a menzeszem, számításba vettem h nekem többször is késett már 1-2 napokat, egyszer pedig több...
Menstruacio
Kedves doki! A menstuaciom kesik, es nem tudom, hogy miert.ebbe a honapban, 8-an kellett volna megjojjon, es nem jott.Tobbszor is elofordult, hogy vagy...
Összefügghet e a menstruáció...
Jó napot!:) Az én nevem Nikolett, és van egy problémám. Egy hétre elmentünk kirándulni Horvátországba a párommal, és hogy ne jöjjön meg a...
Késik de miért?
Üdvözletem Doktor Azt szeretném megkérdezni hogy leheteke terhes olyan esetben ha a mentruációm 5 napja késik de 3 teszt is negatív lett? 4 hónpja...
Nem jött meg a menstruációm.
Kedves Doktor Nő/ Úr! a menstruációm 12 napja nem jött meg, nőgyógyásznál is voltam és ultrahangon is és tesztet is csináltam. A teszt negatív...