Nőgyógyászati lelet

Üdvözlöm! Voltam nőgyógyászati rákszűrésen a cytológia negatív azaz P2 lett, de mutattak k gyulladást reaktív hámelváltozással.Döderlein flóra kipusztult III. Tisztasági fok. Mikroba: Escherichia coli Az lenne a kérdésem hogy ez nagy problémának számít és ettől lehet próbálkozni teherbe eséssel?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza nőgyógyászati lelet témában

Kedves Kérdező! Sima bakteriális fertőzése van, mint számos nőnek. Napi 1 CNS kúpot irasson fel, tíz nem vérző napon helyezzen fel ebből, utána recept nélkül kapható hüvelyi probioztikum kúpot vagy kapszulát még néhány napig, hogy a hiányzó és hüvelyt őrző tejsav baktériumok mielőbb szaporodjanak el és máris nyugaodtan essen teherbe. Amaig ez nem történik még meg, a probiotikumot hetente 2x felhelyezve hosszú időre optimális hüvelyi állapotot teremt a fogantatáshoz.

Kérdés: 2012. augusztus 31., 08:46; Megválaszolva: 2012. szeptember 01., 22:15
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?