Késik de miért?

Üdvözletem Doktor Azt szeretném megkérdezni hogy leheteke terhes olyan esetben ha a mentruációm 5 napja késik de 3 teszt is negatív lett? 4 hónpja próbálkozunk de kezdem elveszteni a hitem nincs semmilyen tünetetm se babára se menstruációra. e hónap 26án kellet volna megjönnie és utoljára július 28án kezdődött menstuációm ami augusztus 1 ig tartott.eddig fél évig (mióta letettem a gyógyszert) mindig megjött 26 27 28 napra.hogy látja van esélye hogy terhes vagyok? volt pár éve cisztám ami gyógyszer váltással fel is szívodott lehet esetleg hogy most is cisztám van mert akkor sem jött meg. kérem segítsen

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza menses késése témában

Ke4dves Kérdező! A negatív tesztből egy is jelzi biztonsággal, hogy nem terhes. De ha gyermekvágya van, idővesztesség nélkül egyetlen hormonirányú vérvétel pontosan megmondja, hogy miért nincs vérzése és mi a teendő a mielőbbi teherbeesés érdekében. A vérzés hiánya egyértelműen jelzi, hogy a korábbi pontos menetrendhez képest valami apró hiba alakult ki a hormonrendszerében. Apró ciszta nem játszik szerepet ebben. Minden esélye megvan, hogy ovulációra sekentő gyógyszerrel ciklusa rendbe jöjjön és mielőbb terhes legyen.

Kérdés: 2012. augusztus 31., 07:13; Megválaszolva: 2012. szeptember 01., 22:07
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz