méhszájseb

kedves doktor úr, hétfőn fagyasztották le a méhszájsebem. Most jött meg a menzeszem és kissé erősebb mint szokott lenni, ez vajon a fagyasztástól lehet? Másik kérdésem, hogy szombaton indulunk nyaralni. Azt tudom, hogy nem fürödhetek de a sok séta, jövés menés nem árt meg ugye a fagyasztás miatt? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza méhszájseb témában

Kedves Kérdező! Az erősebbnek tűnő vérzés nem függ össze korábbi műtétjével. de a méhszájon egy 2-3 hétig gyógyuló hámfosztoitt seb van, ami ha lehet, strandolás szempontjából még legalébb egy hétnyi, házasélet szempontjából legalább 2 hétnyi kíméletet igényel. Sétáljon nyugaodtan.

Kérdés: 2012. augusztus 30., 10:39; Megválaszolva: 2012. szeptember 01., 14:10
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Méhszájseb műtét után
Tisztelt Doktor Úr! Babát szeretnénk a párommal,de két évig többször volt hüvelyi folyásom,egyszer gyulladásom, candidám (ezek ki lettek kezelve...
Méhnyakrák is lehet?
Rákszűrés során kiderült, hogy gyulladt a méhszájam és eléggé vérzett a mintavételkor, mintavétel után. 2012-ben voltam csak szűrésen, és most...
méhszájseb
Üdvözlöm! 34 éves nő vagyok, 2009-ben szültem hüvelyi úton. Szülés előtt 1 évvel méhszájsebet állapított meg az orvosom, melyet akkor...
Évek óta méhszájsebem van...
Tisztelt doktornő/úr! Néhány éve méhszájsebem van. Tünete nálam, hogy kicsit bővebb folyásom van, de az sem állandóan, hanem rendszertelenül....