Ösztrogén dominancia

Üdvözlöm! Számos tünetem van, amik ösztrogén dominanciára engednek következtetni. Szeretném a hormonegyensúlyt kivizsgáltatni. Az lenne a kérdésem, hogyha beigazolódik az ösztrogén dominancia, akkor a javasolt yam gyökér kivonat szedése lehetséges-e, van-e értelme fogamzásgátló tabletta mellett? Illetve, ebben az esetben kell-e más fogamzásgátló módszert keresni? Válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza ösztrogén túlsúly témában

Hormon vizsgálat javasolt és annak ismeretében az életkorára tekintettel van gyógyszeres kezelésre van lehetőség.

Fogamzásgátló módszert kell keresni.

Az említett gyökér kivonatot nem ismerem, feltehetőleg fogamzásgátló hatását befolyásolja.

Kérdés: 2012. augusztus 25., 18:23; Megválaszolva: 2012. augusztus 26., 09:38
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Missed ab, szövettan
Fogamzásgátlás 50 év felett
Okozhat még gondot?
Vérzés menopausaban
Terhesség megszakítás után