magas prolactin

A problemam az, hogy nagyon szeretnek teherbe esni de ez valamiert nem jön letre.1 honappal ezelött felfedeztem, hogy tej jön mindket mellemböl nyomasra, holott nem vagyok terhes, voltam mar hormonvizsgalaton a prolactin szintet neztek az eredmenyem 354 lett.ezt pontosan nem ertem, hogy ez mit is takar. A lenyeg, hogy az orvosom azt mondta, hogy ez normalis ertek, a menstruaciom normalis 28 napos ciklus es mindig pontos.mindent rendben talalt.De valami megsincs rendben mert tej jön mindket mellemböl es nem maradok terhes.Nem szedek semmilyen gyogyszert sem. A legföbb kerdes hogy miert nem esek teherbe ha minden rendben van?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza magas prolactin témában

Kedves Kérdező! A tejcsorgás mindenképpen kíván egy mammográfiás rotgen vizsgálatot, vagy legalább egy ultrahangos mellvizsgálatot. A megadott prolaktin értéket csak akkor lehet véleményezni, ha a tól-ig értékeket a vizsgálat módszeréhez megadják, mert többféle módszer van más más értékekkel. Szednie kéne 2x20 csepp Mastodynont, receptre felírva adják. A teherbeesés több minden függvénye, nem csak a látszólag pontos vérzése döntő. Mindenképpen meg kell vizsgálni a partner spermát, hogyha ott van kissebb, javítható tökéletlenség, ne magát serkentgessék. Szóba jön még mindkét kürt lezártsága, ezt csak a hormonrendszer pontos működése vérvizsgálata és az említett sperma vizsgálat használhatósága bizonyossága után vizsgálják egy napos befekvéssel.E menetrend gyors, erdményes végigfuttatása bármely nógyógyászati vagy meddőségi intézmény mindennapos feladata a mielőbbi siker érdekében.

Kérdés: 2012. augusztus 24., 21:32; Megválaszolva: 2012. augusztus 27., 10:07
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...