MI okozhatja ezeket?

Nögyógyászati problémám van Fajdalmaim vannak de nem rendszerességgel idöközönként de valamikor magétol jelentkezik a fájdalom de legjellemzöbb szex követöen mitöl lehetséges? Jártam vele orvosnál kaptam hüvelykúpot gyógyszert gyulladásba voltam akkoriban nagyon csípet a vizeletem el is mult hónapokig semmi problémám nem volt mostanában ujra jelentkeztek a tünetek fajdalmam mindig a hüvely hüvelyszáj közötti részen érzem Mit javasolna?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza hüvelyfájdalom témában

Kedves Kérdező! Az említett terület újabb gyulladása újabb kórokozó miatt bármikor létrejöhet. Sajnos megint el kell menni vizsgálatra, hogy gomba, baktérum, vagy egysejtű kórokozó felelős a tünetekért és célzott gyógyszert kell kúpban, esetleg szájon át szedni. A partnert is mindíg egyidejüleg be kell vonni a kezelésbe, hogy ne legyen a kikezelt hüvelybe visszaoltás. Ha hajlamos hüvelyfertőzésre, ez azt jelenti, hogy a védő tejsav baktériumok nincsenek kellő számben jelen. Ez tejsavas heti kétszeri hüvelyöblítéssel, vagy egyszerűbben mnden patikában recept nélkül kapható hüvelyi probiotikum kuppal, vagy kapszulával elérhető.

Kérdés: 2012. augusztus 23., 21:42; Megválaszolva: 2012. augusztus 24., 16:45
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...