Hőhullámok

Tisztelt Szakértő! 56 éves v agyok, 6 éve vannak rendszeres, durva hőhullámaim, főleg éjszaka. (Megfigyeltem: felébredek, még semmi, de ahogy megmozdulok, megfordulok, elönt a forróság.) Semmilyen hormonpótlást nem kaphatok, OE/PR függő daganatom volt. Gyakorlatilag 6 éve folyamatosan szedem a Szójavit Fortét, nem tudom, ez már nem sok-e, és 2 éve Remifemint is. A Remifemin Pluszt nem tudom szedni, fordítva reagálok az orbáncfűre. Ezenkívül még 200 mg-os E-vitamint is szedek. Ennyi kezelés mellett csak azt figyeltem meg, ha elhagyom valamelyiket, a helyzet csak rosszabodik. Nincs túlsúlyom és hetente 3-4x nagyon intenzív kardioedzést végzek. Nem tudna ajánlsni valami új, korszerű készítményt? Előre is köszönöm. Üdvözlettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza hőhullámok témában

Az alkalmazott készítmények megfelelően jók.

Léteznek egyéb ilyen készítmények, azonban a hatóanyaguk ugyan az.

Kérdés: 2012. augusztus 23., 16:09; Megválaszolva: 2012. augusztus 23., 21:50
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Változókor
38 éves kétcsaládos anyuka vagyok. 2 éve kivették az egyik petefészkem, a másikról is vettek le valamit. Mióta megmütöttek 18-20 naponta jár a...
Változókori tünetek
Jó napot kívánok! Azt szeretném kérdezni, hogy miért van ilyen idős koromban hőhullámom? És a menstruációm előtti napokban fáj a bal mellem...
Missed ab, szövettan
Fogamzásgátlás 50 év felett
Okozhat még gondot?