pecsételő vérzés

Tisztelt válaszoló! Olyan problémával fordulok Önhöz, hogy a párommal babát szeretnénk, pco-t diagnosztizáltak nálat. Kaptam duphaston tablettát, ami meghozza 10 napig napi 2*1 szemet kellett szednek. Most pénteken szedtem be az utolsó tablettát este. Már péntekre pecsételő vérzésem jelentkezett. A menstruáció 3. napjától kellene elkezdenem 5 napig napi 1 szem clostilbegyt tablettát szedni, de most nem tudom, hogy kezdem-e el ma, vagy várjam meg a rendes menstruációt, és onnantól a 3. nap. És mi történik, ha nem jön meg rendesen csak ez a pecsétel ami most is van? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza PCOS témában

Kezdje el szedni most a tablettát, ez tekintendő menstruációnak.

A következő ciklusban 7 nap szünet után ismét szedhető a javasolt gyógyszer.

Kérdés: 2012. augusztus 20., 10:38; Megválaszolva: 2012. augusztus 21., 23:36
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...