abortusz után

Én szeretnék érdeklödni mivel kétségbe vagyok esve június 27.én volt abortuszom aztán az 5. héten megvolt a mensesem azóta egyik nap vérzek de csak egy picit másik nap nem ez mitöl lehet? talán méhszáj sebem van? és ezt a párom elkaphatja sexuális utón? köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza vérzészavar témában

Kedves Kérdező! 5 héttel a műtét után jeletkező vérzés utáni rendetlenség már nem lehet összefüggésben a műtéttel, mert akkor addig is jelentkezett volna. A leirt hol van, hol nincs vérezgetésnek apró hormonalis pontatlanság van a háttrében, pontatlan a petefészek és agyalapi mirigy kapcsolat. A legegyszerűbb megoldás, már csak az előzények elkerülésére is, ha korszerű fogamzásgátló hormonalis gyógyszert kezd el szedni, ez megoldja a rendetlenséet, egyben védve is lesz újabb balesettel szemben. Kezdje el a szedést a lagközelebbi vérzése első napján. Ha méhszájsebe lenne, az nem vérezget így. A partnet nem fertőzi, vagy nem árt neki.

Kérdés: 2012. augusztus 18., 09:30; Megválaszolva: 2012. augusztus 23., 12:02
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...