Mi lehet a baj? Rosszullét és menses zavar

Tisztelt Dr Úr/Nő! Kb. két hete naponta rosszulléteim vannak, mely leginkább a vércukorszint leeséséhez hasonlítanak. Ilyenkor zsibbad a szám gyenge vagyok, verítékezem. Ilyenkor édességet kell ennem, mely soha nem volt jellemző rám / nem vagyok édességevő típus/. Gyakran szédülők is és fáradtnak érzem magam. Legutóbb a menstruációm előtt egy héttel barnás illetve rózsaszínes folyásom volt, s a menstruációm sem tartott annyi ideig mint szokott / korábban időben megjött és bőséges volt /. A testsúlyom 2-3 kg -al gyarapodott, holott az utóbbi időben inkább fogyás volt a jellemző.Kérdésem, hogy összefüggésben lehet -e a rosszullétemmel vagy esetleg felmerülhet bennem a terhesség gyanúja? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza rosszullét témában

Kedves Kérdező!

A terhességet a legegyszerűbben egy teszttel tudja kizárni. A menstruációs problémákat nőgyógyászával kellene megbeszélnie, a szedett gyógyszerek között felsorolja a Norcolutot, de arról nem ír, hogy ezt mióta, miért szedi. A leírt rosszullét alatt volt esetleg vérnyomás vagy vércukor mérése? Érdemes lenne elmennie a háziorvosához, véleményem szerint szükséges egy általános orvosi és laborvizsgálat, ettól függ, hogy milyen irányban tudnak továbbindulni.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. augusztus 17., 11:42; Megválaszolva: 2012. augusztus 20., 13:06
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Petefészek-gyulladás
Vizelesi problema
NK ölősejt
Tisztelt Doktor Nő! IVF kezelésben veszek részt, májusban volt a stimuláció és június 12-én elvetéltem. Ez volt az első vetélésem. Elmentem Nk...
Hiányzó Lactobacillusok
Tisztelt Doktor úr! Én két hete voltam egy szűrésen, ahol kiderült hogy a hüvelyemben hiányoznak a Lactobacillusok, avagy a tisztasági fokom hármas...