Terhességgel kapcsolatban a véleményét szeretném kikérni!

Üdvözlöm! Tudom, valószínűleg gyakori ez a kérdés, de mégsem sikerült ezekkel a körülményekkel megegyező helyzetet találnom, ahol a kérdező választ kapott. A barátnőmmel augusztus 2.-ka körül megszakításos módszerrel szeretkeztünk (csak egyszer volt szó valós érintkezésről) . Ő is szintén 17 éves. Előző hónapban 5.-én volt neki menstruációja (megjegyzem, akkor körülbelül 2 hetet késett neki, és a többihez képest tovább is tartott.) Most augusztus 15 van és még nem jött meg neki. Tegnap (14.-én volt körülbelül 2 csepp vérzése, mintha már megindult volna, de később nem volt semmi) Időnként észlelt fehéres folyást, hol többet, hol kevesebbet. Tudom, hogy megvan a teherbeesésre az esély, de mondja meg kérem mégis ön mekkora esélyt lát ennek? Illetve a leírtak alapján mit gondol? A barátnőm nem egy egyszerű eset, ha a tüneteket nézem, mert hangulatingadozásai állandóan vannak, menstruációtól függetlenül, alhasi görcsöt észlel körülbelül két napja, és a feje is fáj (bár máskor is szokott) . Legtöbb tünete bármikor jelentkezhet, a fennmaradóak pedig meglátásom szerint ugyan olyanok mint a terhesség jelei, vagy a menstruáció kezdetének jelei. Ha ez fontos, a mellei nem változtak elmondása szerint semmiben sem. Ha péntekig semmi, elmegyünk tesztet venni. Várom mi hamarabbi válaszát! Köszönöm! Krisztián

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Földi Ildikó válasza terhesség témában

Kedves Krisztián! A teherbeesés lehetősége fennáll megszakított közösülés estén is. Azt nem lehet megmondani, hogy mennyi az esélye, a leírás alapján barátnőjének rendszertelen a menstruációja, így a peteérés időpontja is nehezen jósolható meg. A közelgő menstruációnak és a korai terhességnek szinte megegyeznek a tünetei, biztos választ a terhességi teszt elvégzésével kaphatnak.

Kérdés: 2012. augusztus 15., 01:20; Megválaszolva: 2012. augusztus 16., 23:27
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz