Lehet ez gombás fertőzés?

Kedves Doktor Nő/ÚR! Megváltozott a hüvelyfolyásom, mely sárgás-fehér színű, állaga olykor túró szerű, égő viszkető érzéssel társulva, főleg a menstruációt követően valamit szexuális együttlét után (mely gyakran fájdalommal jár, ilyen problémám idáig nem volt) . 1 hónapja voltam nőgyógyásznál, elmondtam a panaszaim és felfázást diagnosztizáltak, lehet nem vették észre vagy mitől lehet ez ha minden eredményem jó volt. Még egy dolog a hüvelybemenettől kb. 3 cm amennyire én tippelem található egy csomó szerű kinövés az alhas irányából, mely mintha akadályozná a közösülést olykor, mintha meg is dagadna ez normális dolog ott kell lennie annak a dolognak? Említettem már anyukámnak ő azt mondja lehet a méhnyak de azt én úgy gondoltam nem érhetem el ilyen közel lenne? Nagyon köszönöm előre is a válaszát, Tisztelettel egy aggodó lány

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza hüvelyi folyás témában

Kedves Kérdező! Szinte biztosan e3gyszerű, de kellemetlen gombás fertőzés okozza panaszait, melyre javasolt egy helyi gombaellenes kúpkúra, /Mikogal, Gynazol, CNS / és egyetlen szájon át beszedett gombaelleni kapszula, / Difluucan, Mikosyst Gyno 150/. A tapintható dologvalóbanlehet a méhszáj, lazább szövetek esetén főleg szülések után gyakori, az ön korában nem valószínű. Ezen kívül sokminden más islehet, de ezta legutővbbi nőgyógyászati vizsgélat közölte volna. Ha bizonytalan, ezt a kérdést feltéve ismételje meg a vizsgálatot. Bármi is legyen az ok, ne féljen rsszindulatúságtól, vagy nagy jelentőségű októl. Az állapot vagy természetes, vagy jelentéktelen elváltozást fog jelenteni.

Kérdés: 2012. augusztus 14., 11:32; Megválaszolva: 2012. augusztus 16., 11:43
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?