Redszertelen vérzés

Jó napot kívánok olyan problémám lenne hogy rendszertelen a havi vérzésem. Pedig jártam már orvosnál a hormonom és a pajzsmirigy szintem is normális. Azt mondta az orvos hogy vannak petéim de nem tudnak megérni, így elküldött cukor szint mérésre ami kicsit magasabb lett de nem sokkal. Ezért felírta a Meforál 1000 mg tbl-át amit napi 2x szedek a Diabetologus is azt mondta idővel beállítja igaz tavaly ilyenkor kezdtem el szedni és csak decemberbe jött meg töle! Utána meg is volt négy hónapig de aztán megint elmaradt három hónapig. Júliusban jött meg megint és most úgy érzem megint megjönn! De ez nem normális szerintem mit tehetnék még hogy rendszeres legyen mert hát kisbabát szeretnék de így nem fog sikerülni! Fogytam is egy keveset így mert azt hittem ez is befolyásolja hiszen a három hónap után megjött hogy lementek a kilók és nem híztam vissza odafigyelek az étkezésre de semmi pedig már meg kellet volna jönnie! Remélem tud segíteni vagy tanácsolni valamit hogy jobb legyen a helyzetem! Előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza rendszertelen menses témában

A szedett gyógyszer mellett szükséges a peteérést segítő készítmény alkalmazása és hormonvizsgálattal igazolni, hogy peteérés van.

Ez az első feladat, aztán ha rendben menstruáció és nincs gyermekáldás egyéb vizsgálatok jönnek szóba.

Forduljon szakorvoshoz.

Kérdés: 2012. augusztus 13., 16:32; Megválaszolva: 2012. augusztus 16., 15:29
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...