Endometriózis? Menstruáció első napja

Tisztelt Doktor úr! Menstruációm 1.napján elmondhatatlanul rosszul vagyok, nem jó sehogy se ha feszek alszok, sétálok, sehogy csak a melegvíz! Kisugárzik a fájdalom a kismedencémbe, enni inni nem tudok mert hányingerem van...nagyon rossz....mozgásképtelenné teszi azt az 1napot! Elkap a szédülés, ugy érzem elájulok ha nem feküdhetek le! Néha még a szex is fáj....gyógyszerek nem használnak! segitséget szeretnék kérni amennyiben tud segiteni! Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza endometriózis témában

Kedsves Kérdező! Jó lenne tudom, hogy milyen gyógyszerek nem használtak eddig. A legegyszerűbb lenne tartósabban hormonalis fogamzásagátlót szednie, ha eddig nem volt. Ez mindenképpen javítana, még valamelyest endometriózis esetén is.De ha ennek léte komolyan felmerül, mindenképpen nőgyógyász szakember vizsgálata kell. Ha bebizonyosodna, hogy esetleg ez a hiba, különleges gyógyszereket kéne szednie, Az endometrózis ellen szól, bár tünetei igen változatosak, hogy nem csak egy napig tartó kellemetlenséget jelentene.

Kérdés: 2012. augusztus 10., 21:57; Megválaszolva: 2012. augusztus 15., 21:59
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...