Citologia Eredmény

Tisztelt Dr Úr. Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz, hogy a citologiai eredményem p2 lett és melette hpv gyanuja (A p2 -es eredmény az változhat még? ) .Erre irtak fel clion d 100-at és 3 hónap múlva kontrolra kell visszamennem.De amióta befejeztem a clion d 100 kúrát azóta még mindig van fehér folyásom és melette viszketni szokott a méhszályam is. (A fehér folyás az mitől lehet még? ) Én kérdeztem a Dr Úrat, hogy neme elkaphatta a párom is tőlem de azt a választ kaptam, hogy nem mert ez csak az énbajom.Sajnos a páromnak nincs társadalmi biztositása és nemtudom neki milenne a megoldás arra, hogy mind a ketten tejesen kigyógyulhasunk.Esetleg neki nemlehetne felirni valamilyen gyógyszert vagy olyat amit recept nélkül lehet kapni? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza citológia témában

A húvely gyulladás kezelése csak helyileg az nem elég.Tanácsos tablettás gyógyszeres kezelés, a partner kezelése is.

A partner kezelésére írnak gyógyszert, mikor Önnek.

Kérdés: 2012. augusztus 09., 14:57; Megválaszolva: 2012. augusztus 12., 14:02
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
műtéti beavatkozás
Tisztelt Doktornő! 2018 októberében magas kockázatú HPV-t tipizáltak nálam. (méhnyak) Ezt követően többször Asc-us volt a cyto eredménye, majd...
Citologia, Hpv, Cintec plus
Udvozlom Doktor Ur! Idei evben tobb kenetvetelem volt, mert december legvegen Ascus eredmenyt kaptam. Ezutan 6 hettel Hpv neghatarozas (51-es) majd 7, 5...
Citológia asc-us kóros
Tisztelt Doktor úr! 2016. Július 13-an voltam citológián, akkor az orvos azt mondta, hogy csúnya a folyásom, gyulladasom van. Én is és a párom is...
citológia
Tisztelt Dr.Úr! Problémám a következő. Májusban lesz egy éve, hogy nem menstruálok.Több orvosnál is jártam, ahol azt mondták hypoplasias a...
citológia
Tisztelt Doktor Úr! Ma kaptam meg a citológiai eredményemet, orvossal még nem tudtam beszélni, viszont megijedtem a lelet eredményétől. A...