Mi lehet a baj? Rendszertelen menstruáció

Volt olyan 2-3 hónapja h nem jött meg 2x alkalommal de aztán megjött a 3. alkalommal a mensim. De sajnos ez utan már most sem jött meg 2x viszont pár napja van ilyen barna folyás... Mitől lehet, Mi lehet a baj?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza rendszertelen menstruáció témában

Kedves kérdező! Az ön korában a vérzés pontatlansága nem ritka. Idővel legtöbbször magától rendeződik. Nem tudom, van e szexualis kapcsolata, teherbeesési veszélye. Ha nincs, érdemes lenne legalább egy ciklusban, annak 5-10. napja között 5 naponát 2x1 Clostilbegyt nevű gyógyszert szedni, ami felfokozza a petefészek működését, de fokozott teherbeesési lehetőséggel jár! Ezt követően vélhetően rendeződik a ciklusa, ha ismét visszaeső lenne, úgy ezt a menetrendet 3 cikluson át ugyanígy ismételni kéne. De ha a közeljövőben van védekezési igénye, korszerű hormonalis fogamzásgátló is megoldja a prolémát, egyuttal védve is van.

Kérdés: 2012. augusztus 08., 22:46; Megválaszolva: 2012. augusztus 10., 15:40
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...