Fájdalomcsillapítók

Kedves Doktor Úr/Nő! Fájdalmas menstruációm miatt immár két éve kénytelen vagyok a vérzés első két napján fájdalomcsillapítókat bevenni. Ilyenkor Algoflex M-et szedek, más gyógyszert ezen kívül nem használok. Az érdekel, hosszú távon okozhat-e szervi károsodást az ibuprofen alapú készítmény? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Földi Ildikó válasza fájdalomcsillapító témában

Ha havonta csak 1-2 napig alkalmazza, nem okoz károsodást, feltéve ha egyéb okokból (pl fejfájás, derékfájás) nem szed rendszeresen más, nem szteroid típusú fájdalomcsillapítót is.

Kérdés: 2012. augusztus 08., 11:49; Megválaszolva: 2012. augusztus 08., 19:41
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?