teherbeesés

Tisztelt Doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, babát szeretnénk a párommal. Ő 36 éves, Én 22. Az a problémán, hogy szeptembertől- februárig szedtem a Mercilon fogamzásgátlót. Azóta már nem, de a vérzésem még mindig nem az igazi! Az első két nap elég jól megvan, utána inkább pecsétes a vérzés! Nagyon aggódom hogy valami probléma van velem! Ön szerint még mindig a gyógyszer védhet, vagy valami nagyobb baj van! Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza vérzészavar témában

Mi a probléma azt hormonvizsgálattal lehet megválaszolni.Ennek birtokában lehet gyógyszeres kezeléssel rendezni a hormon zavart.

Feltehetőleg a peteérés nincs rendben.

Jelentkezzen szakorvosi vizsgálatra.

Kérdés: 2012. augusztus 08., 10:38; Megválaszolva: 2012. augusztus 08., 23:43
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?