DHAS eredmény

Üdvözlöm! Lombik előtt állunk és DHAS eredményemmel kapcsolatban érdekelne a véleménye, mert alacsonyabb, mint a referenciaérték.Befolyásolja a sikeres terhességet? Van vele teendő? Köszönöm Megnevezés Érték M.e. Megjegyzés Eltérés Referencia értékek TSH 2, 649 uU/ml 0, 550 4, 780 FT4 16, 19 pmol/l 11, 50 22, 70 FT3 5, 67 pmol/L 3, 50 6, 50 D Vitamin 21, 6 ng/mL 20, 0 120, 0 DHEA-S 0, 7 ug/ml - 0, 9 3, 6

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Vereczkey Attila válasza DHEA-S érték témában

Kedves Kérdező!

A DHAS eredménye nem befolyásolja a sikeres teherbeesés esélyét. Azonban a D-vitamin szintje alacsony, javaslom, igyon meg 3 nap alatt egy üveg Vigantolt.

Üdvözlettel,

Dr. Vereczkey Attila

Kérdés: 2012. augusztus 07., 14:52; Megválaszolva: 2012. augusztus 29., 09:42
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz