Nőgyógyászat

Kérdésem a következő Juliús 23-án betegedtem meg és most 14 napra rá újból az az Augusztus 5-én.Ezt mi okozhatja még ilyen nem volt.Egyébként sterilizálva vagyok 2 éve. Előre is köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza vérzészavar témában

Kedves Kéedező! Középidőben jelentkező vérzés gyakori tünet, ha nem ismétlődik, vagy nem túl erős, csak néhány napos, nincs jelentősége. Bocsánat, de negyven felett a tökéletes pontosság kisebb-nagyobb forméban pontatlanná válhat. Vezessen vérzésnaptárt hosszú távon, hogy bármikori rendetlenség ismétlődése esetén nőgyőgyásza visszatekintve tudja értékelni, hogy milyen apróbb hiba zajlik hormonalis hátterében. Nagy valószínúséggel most nincs beavatkozni való.

Szükség esetén a háttérben zajló hormonváltozások helyességét vagy hibáját egyetlen vérvételből végzett hormonvizsgálat tisztázhatja.

Kérdés: 2012. augusztus 05., 21:38; Megválaszolva: 2012. augusztus 06., 18:29
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...