Terhesség

Jó napot! Lenne egy olyan kérdésem hogy 3 hónapja nem vettem be az első héten a legelső fogamzásgátlót.Vannak jelek amik által én terhességre gyanakszom, pl.: a mellemen jobban látszanak az erek mint eddig, alhasi fájdalom olyan mint amikor meg akar jönni, néha szúró érzés a mellembe, és folyamatosan éhes vagyok.Csináltam ma egy tesztet de csak egy csík van. Azóta is szedem folyamatosan a bogyót.Lehetek terhes? Lehetséges hogy a bogyó miatt mutatott negatívat a teszt? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

Ha azóta rendes menstruáció volt, a terhességi teszt negatív akkor terhesség nem valószínű.

Az ér elváltozásnak lehet oka a fogamzásgátló szedése is.

Nőgyógyászati vizsgálaton biztonsággal kizárható a terhesség.

Kérdés: 2012. augusztus 01., 16:04; Megválaszolva: 2012. augusztus 02., 20:29
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdeklődés
Mola terhesség
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés