Lehetek-e terhes?

Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Júliusban volt utoljára menzeszem 07.10-07.14-ig. 07.28-án volt egy pecsételő vérzésem, ami eddig soha sem fordult elő.Gyógyszert nem szedek már 1, 5 éve. 3 hónapja diagnosztizáltak nálam egy kisebb méhszájsebet, de helyileg kezelték és elmúlt.Korábban volt egy vetélésem. Mi lehet az oka a vérzésnek? Lehet terhességről szó és annak a jele? Előre is köszönöm segítségét. Tisztelettel: horvath.andrea1989

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Földi Ildikó válasza pecsételő vérzés témában

Terhesség nem zárható ki, ha nemi életet élt és nem védekezett. Ez azonban leghamarabb csak a következő esedékes menstruáció elmaradását követően terhességi teszttel igazolható. Amennyiben nem igazolódik terhesség, forduljon nőgyógyászhoz, egyéb okok, pl gyulladás is okozhat pecsételő vérzést.

Kérdés: 2012. augusztus 01., 15:07; Megválaszolva: 2012. augusztus 02., 16:32
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?