Vérzés vetélést követően

2012. június 16-án kezdődött meg a második spontán vetélésem, amit nem fejeztek be műtéttel, mert az ultrahangon úgy nézett ki, hogy spontán módon befejeződik. 1 hét és 3 hét után is volt kontroll, mindent rendben találtak. A problémám az, hogy azóta is vérzem, most már lassan 8. hete. Ez normális jelenségnek számít? Ha nem, mi lehet az oka, mit kell tennem?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza vérzés témában

Mindenképpen ki kell zárni, hogy visszamaradt peterész nincs.

Szakvizsgálat ismételten szükséges, vérzés okát megállapítani.

Kérdés: 2012. augusztus 01., 08:26; Megválaszolva: 2012. augusztus 02., 19:40
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?