Fogamzásgátlás és terhesség

Tisztelt Doktornő! Azzal a problémával fordulok Önhöz hogy Júniusban meg volt a menzeszem, de utána már nem szedtem fogamzásgátlót. Anyagi okokból nem tudtam kiváltani a gyógyszert. TRI-REGOL-t szedtem. Kérdésem az lenne hogy lehetek-e terhes? Ugyanis még nem jött meg a menzeszem. Mennyi idő kell a gyógyszer tisztulásának? Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Omiliák Tímea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Földi Ildikó válasza menses kimaradás témában

Amennyiben semmilyen módon nem védekezett, lehet terhesség már a tabletta kihagyását követő első hónapban is. Csináljon egy tesztet, ha negatív, és továbbra sem jelentkezik vérzés, keressen fel nőgyógyászt.

Kérdés: 2012. július 31., 09:15; Megválaszolva: 2012. augusztus 01., 14:39
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz