Méhszájseb

Jó napot! Egy másfél éve a nőgyógyászom méhszájsebet diagnosztizált nálam, de azt mondta, hogy még pici, nincs szükség kezelésre. A rákszűrésem is tökéletes lett. Majd idén amikor elmentem azt mondta, hogy még mindig nem vészes, de ha szex után egy kis vérzést észlelek keressem fel. A rákszűrésem szintén a legjobb lett. Most viszont szex után: jobb oldalt egy kicsit fájt (idén február környékén volt egy jobb oldali petefészek gyulladásom is) kis vérpöttyöket észleltem.csípő érzés belül és kívül valamint fehér szemcsés folyásom van ami szinte csak szex közben vagy másnap jelentkezik és van amikor nincs is.Használtam rá canesten krémet is, hátha gombás fertőzés, de ugyanúgy visszatért a külső csípő érzés is.Használok mosakodógélt, tisztasági betétet, valamint intimtörlőkendőt is. Most megvárom a következő vérzést és utána tervezem, hogy megyek orvoshoz. Mire számíthatok, gyógyszeres kezelés, esetleg, ecsetelés, fagyasztás.Ezek fájdalmasak? Válaszát előre is köszönöm.Üdv.: Zsuzsi

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza méhszájseb témában

Gyógyszeres kezelésre van szüksége, mely hüvelyi folyást és az alhasi fájdalmat is gyógyítja.

Orvoshoz minél előbb tanácsos elmenni, a kellemetlen tüneteket kár várakoztatni.

Kérdés: 2012. július 29., 11:10; Megválaszolva: 2012. július 31., 22:12
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz