Miért késik?

Tisztelt Doktorúr! Május 29-én laparoszkópos műtétem volt, ahol endometriózist találtak.Ezeket el is távolitották. Az utolsó vérzéshez képest 28.napra megjött a menzeszem.Normál mennyiségü volt, épp olyan mint a beavatkozás előtt. A következő vérzésem július 11-12.-e körül lett volna aktuális.Július 9-én jelentkeztem a kezelő orvosomnál kontrollra, ahol hüvely ultrahangot is csinált.Nem látott semmi terheségre utaló jelet.Július 15-én este nagyon erős éles fájdalmat éreztem az alhas tájékán, ami kb.30 percig tartott. Július 19-én reggel megcsináltam egy terhességi tesztet, ami negatív lett. Itt vagyok ma július 20-án a ciklus 38.napján és még mindig nem jelentkezett a vérzésem.Viszont a melleim már legalább egy hete érzékenyek. Eléggé aggaszt, hogy miért késik ha nem vagyok terhes? A beavatkozás előtt nem volt probléma a ciklusommal. Azt még nem mondtam, hogy meddőség kivizsgálása indokolta a mütétet! Előre is köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza menses késése témában

Kedves Kérdező! Kérdéseire csak nőgyógyászati vizsgálat után lehet válaszolni.Jelentkezzen a műtétet végző orvosánál.

Kérdés: 2012. július 20., 20:13; Megválaszolva: 2012. július 22., 20:16
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?