izzadság mirigy a hüvelybenetnél

2012/06/21-én nőgyógyászati, rákszűrésen voltam az onkológus nőgyógyásznál Kértem, hogy a hüvelybemenetemnél lévő kis göböcskét nézze meg, mi lehet? Azt mondta: egy begyulladt izzadságmirigy. Ha zavar levehetjük, feküdjek be. Mondtam, hogy nem zavar. Felfeküdtem az asztalra, megvizsgált, kenetet vett. Azt mondta: minden nagyon szép, minden rendben van. Külső ultrahangot csinált, az is jó volt. Postán megkaptam a cytológiát, amely eltér a korábbiaktól, de a leletre rátűzve megkaptam, hogy " a rákszűrés rendben van. Nemi életet nem élek, a páromnak nincs már erekciója. A jelenlegi leleten benignus hámelváltozások: x reaktív és reperatív jelek, atrophia/gyulladás: x javaslat, egyéb: ismétlés szükség szerint: x A " P2 " már nincs ráírva, mint korábban. Szeretném tudni, hogy mi a bajom illetve mit tegyek a "kis göböcskével" és hogy esetleg a szedett gyógyszereimmel illetve betegségemmel összefüggésben lehet a leírt két dolog! Várom mielőbbi válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza nőgyógyászat témában

Kedves Kérdező! A rákszűrés leírása negatív. A "kis göböcskékről"csak nőgyógyászati vizsgálat után lehet véleményt mondani.

Kérdés: 2012. július 18., 09:55; Megválaszolva: 2012. július 19., 07:03
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?