Gombás fertőzés áll háttérben?

Tisztelt doktor úr! Pár napja zuhanyzás után éreztem a nemi szervemen, a szeméremajkakon és környékükön égő érzést, tükörrel megnéztem és gyulladásos piros volt. Azóta canesten krémmel kenegetem napi kétszer. Érdekes, h nem okoz kellemetlen érzést egész nap, szóval olyan mintha semmi bajom nem lenne. Zuhanyzások után illetve reggel kenem be, akkor csíp a krém miatt. Mit tudna ajánlani? Nőgyógyászhoz augusztusban megyek, addig kezeljem vmi mással? A másik dolog, h a férjem is jelezte, h égető érzése van a nemi szervén, neki is krémmel kezeljük. Gondolom tőlem kaphatta el. Mit javasol? Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza nőgyógyászat témában

Az égő érzés nem utal gombára, az inkább viszkető, sárgás váladékozással jár. Azt tanácsolom, egy hüvelyi probiotikumos kúrát csináljon, aktus után pedig a hüvelyt tejsavval öblítse ki!

Kérdés: 2012. július 16., 08:07; Megválaszolva: 2012. július 17., 11:28
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...