mell-rossz levegovetel vagy PMS tunetek

Kedves Doktornő, Ma reggel a jobb oldalamon feküdtem és arra keltem fel (nem alszom melyen soha) , hogy a bal mellem bal oldalan mintha valami pici nyilalas lett volna, olyan, mint amikor beszorul a levego. (bocsanat a gepemen nincsenek ekezetek) , picit megijedtem nem tudtam, hogy mi az. Ez kb 3 mp-ig tartott, aztan visszaaludtam. Gyogyszert szedek es nem szeretnem, ha megjonne a nyaralaskor ezert tovabb szedem a gyogyszert. Elvileg ma kellett volna, hogy megjojjon. Ennek a fura dolognak lehet koze a tovabbszedes miatt vagy rossz levegovétel lehetett? Koszonettel Anna

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza menstruáció témában

Kedves Kérdező! Nem valószínű az összefüggés, de ha ez a panasz ismétlődik, akkor belgyógyászati vizsgálat szükséges.

Kérdés: 2012. július 15., 21:45; Megválaszolva: 2012. július 17., 09:45
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...