Mivel tudnám kezelni a problémámat?

Kedves Doktor Úr/Nő! A következő problémával fordulok Önhöz; nagyon stresszes az életem és sosincs időm magamra szánni pár percet, mindig rohanok, sietnem kell mindig valahova. Kialakult nekem egy duzzanat a hüvely és a húgycső közötti részen, bal felől a kisajakban, amely olyan mint egy izom, amelyik lecsúszott, ez semmiképp sem a hüvelyből vagy a húgycsőből jön le.. nagyon fáj. Ez már másodjára történt meg velem, az előző 4-5 évvel ezelőtt volt, akkor csak gyulladás csökkentőt adtak és helyrejött. Akkor is, mint ahogy most, a széklet erőltetésétől volt, mivel időszakonként megy a gyomrom, máskor pedig normális vagy kemény székletem van, de ha abban a pillanatban nem tudom elvégezni a dolgom, 5 perccel később már késő és olyankor erősen fáj hosszan a végbél a méhnyak hátsó része és a gerinc közötti részen főleg éjszaka, akkor elviselhetetlen, nem tudok aludni. Egyelőre most nincs lehetőségem elmenni az orvoshoz, hogy megvizsgáljanak személyesen, a gyógyszertárban adtak fájdalomcsillapítót és gyulladáscsökkentőt, valamint nem tudom, hogy jó-e ha jeget teszek arra a duzzanatra? viszont fáj ez is, ha jeget teszek rá, de úgy érzem jobb utána. Én az Ultralan gyulladáscsökkentő krémmel kenem. Bélrendszeri panaszaim vannak, általában felvagyok puffadva, főleg eves után, A kérdésem az lenne, hogy a borogatás az jót tesz vagy árt? valamint, hogy mit tudnék még tenni, ami segítene ebben az esetben? mert nem tudom mihez folyamodjak, nem is tudok nagyon sokat menni, mert a súrlódástól még jobban fáj. valamint kenjen más gyulladáscsökkentővel? Ön mit ajánl? Előre is nagyon köszönöm a válaszát és a türelmét. Egy nagyon szép napot kívánok Önnek!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza nőgyógyászat témában

Kedves Kérdező! Kérdésére csak nőgyógyászati vizsgálat után lehet és szabad válaszolni.Orvosi vélemény nélkül saját magát kezelni veszélyes.Jelentkezzen nőgyógyászaton.

Kérdés: 2012. július 10., 14:47; Megválaszolva: 2012. július 11., 09:27
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdeklődés
Mola terhesség
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés