Babakérdés

Tisztelt Doktornő! Az lenne a kérdésem, hogy már közel 2 és fél éve szedek fogamzásgátlót. Volinát vagy Yadine-t, amelyiket írták. Állítólag ugyanaz. A párommal babát szeretnénk, csak nem tudom hogy abba lehet e hagyni vagy kell valami orvosi segítség hozzá, és hogy igaz e hogy három hónapot védekezni és ha igen miért? Segítségét előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátlás témában

A gyógyszer elhagyható egyszerűen, nem kell hozzá orvosi segítség, utána egy hónapig javasolt még védekezni. Viszont a gyermektervezés miatt egy rutin nőgyógyászati vizsgálat és rákszűrés most javasolt, hogy kiderüljön, fizikálisan minden rendben van-e.

Kérdés: 2012. július 07., 11:12; Megválaszolva: 2012. július 07., 17:06
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...