Eddig nem találtam választ

Tisztelt választ adó! Azzal kapcsolatban érdeklődnék, hogy megállapítható-e, hogy mi lehet a problémám, hogy ha a lágyék tájékán (jobb combon alul kb az ülő gumó tájékán) csomó kb 1cm-es (nem túl kemény) szokott előjönni nemi élet élését követően és napokig kitapintható. Olykor kicsit fáj de van úgy, hogy csak a csomó jelentkezik de fájdalom nem. Van úgy hogy napokig kitapintható és van úgy hogy eltűnik. Sürgős orvosi vizsgálatot igényel vagy elegendő a legközelebbi szűrővizsgálaton orvosomat tájékoztatni. Milyen orvoshoz forduljak? Előre is köszönöm megtisztelő válaszát. Üdvözlettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza nőgyógyászat témában

Kedves Kérdező! Anatómiai zavart okoz leírása a képlet elelyezkedését illeően, mert a lágyék elöl van, az ülőumók hátul. Kérdés, hogy minden együttlét után előjön, vagy csak időnként? Abban biztos lehet, hogy nem kíván sürgős tisztázást. Nagy valószínűséggel egy nyugtalan nyirokcsomó van a dolog háttrrében, de ha végre megmutatja orvosnak, az sebész legyen és éppen kialakulása tetőpontján tartson a képlet. Úgy lehet könnyebben diagnosztizálni.

Kérdés: 2012. július 05., 16:32; Megválaszolva: 2012. július 08., 11:06
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...