gyógyszerek összeférhetősége

4 éve próbálkozunk a párommal, hogy teherbe essek. Mindketten voltunk kivizsgáláson, és egyikünknél sem találtak semmi rendelleneset. Már alternatív módszerhez is folyamodtam, ami azt jelenti, hogy elmentem egy természetgyógyászhoz, aki megállapította, hogy ösztrogén dominanciám van, emiatt nem sikerül teherbe esnem. A barátcserje szedését és a women's cream (mexikói yam gyökér kivonatot tartalmazó norvég krém, ami állítólag hatással van a progeszteron megfelelő szintre való emelésére) használatát ajánlotta. Ezeket elkezdtem szedni illetve használni - 2 hete. Közben végre visszajutottam a nőgyógyászhoz is, aki a clostylbegit kapszulát írta fel nekem. Az lenne a kérdésem, hogy a 3 termék összefér-e egymással? (Eddig a barátcserje és a krém kapcsán nem tapasztaltam semmi különösebbet, azon kívül, hogy előjött néhány pattanás a melkasomon) Illetve mire számíthatok, ha a 3 terméket egyszerre alkalmazom? A clostylbegitet 5 nap múlva kell elkezdenem szedni. Segítségét előre is nagyon köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza nőgyógyászat témában

Kedves Kérdező! A siker érdekében sterilitás esetén csak az orvos által elrendelt kezelést ajánlatos folytatni.Ha mégsem esik teherbe, akkor jelentkezzen valamelyik Kaáli intézetben (lombik-baby programba.)

Kérdés: 2012. július 04., 06:18; Megválaszolva: 2012. július 05., 17:54
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...