Teherbeesés, fogamzásgátlás

Kérdéseim ezek lennének: 1. Mennyi az esélye a teherbeesésnek ha spermás kézzel nyúlnak a hüvelybe? 2. a párom elélvezés után kendőbe engedte a spermákat ekkor kerülhetett esetleg a kezére is? aztán eltelt egy kis idő talán fél óra lehet több is. majd megujjazott. mekkora az esélye a teherbe esésnek? A kezén nem láttam semmit száraz volt. 3. A teherbeesésnek mik a tünetei és hogy mennyi időn belül jelentkeznek? 4. jövő héten kellene megjönnie de én már érzem hogy ott lent nem görcsöl de fáj és erős fehér folyásom van. Lehetséges hogy hamarabb megfog jönni? 5. Első szexnél fájt a behatolás. lehetséges hogy nem volt elég síkos a gumi vagy én nem voltam elég nedves?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza nőgyógyászat témában

A feltett kérdésekre a terhesség esélyét megmondani nem lehet, hiszen számos dolog befolyásolja. A terhességnek speciális jelei nincsenek, csak gyanújelek, egészen a menses késéséig. Ha a menses késne, csináljon tesztet, máskor pedig legyenek elővigyázatosabbak. A hasi görcs és az 4erős folyás fertőzés jele is lehet, ha nem javul, keressen fel nőgyógyászt.

Kérdés: 2012. június 29., 14:18; Megválaszolva: 2012. június 30., 17:52
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdeklődés
Mola terhesség
Elakadó vizelet
Új fogamzásgátló módszer...
Menstruácios zavarok