menstruáció

Tisztelt Dr. Nő/Úr! A párommal aktív nemi életet élünk, persze védekezünk. De az utóbbi 2 alkalommal az aktus végén észrevettem, hogy az óvszeren van egy kis vér. Mivel mostanában esedékes a menzeszem nem tulajdonítottam neki jelentőséget, de csak akkor vérzett, és ma volt egy kis barna folyásom is. Aggódom, hogy mitől lehet ez. Utána néztem a barna folyásnak, és azt találtam, hogy terhességnél is előfordulhat, de csak a 12.-13. héten, múlt hónapban rendesen megjött a menzeszem, és most is tapasztalom azokat a dolgokat amik előtte jelentkeznek nálam. Segítségét előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Svábhegyi Gyógyintézet válasza barna folyás témában

Kedves Kérdező!

Kérjük, hogy kérdését ismét tegye fel a WEBBetegnek!

Köszönjük megértését!

Svábhegyi Gyógyintézet

Kérdés: 2012. június 28., 20:43; Megválaszolva: 2012. július 12., 11:37
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...