Hüvelygomba problémák

Tisztelt válaszadó szakorvos! Olyan gondunk lenne a párommal hogy kb 2 hónapja előjött nála a hüvelygomba.Van magándokink, nőgyógyász, elmentünk hozzá írt fel ezer gyógyszert elmúlt.Kérdeztem hogy engem esetleg kell-e kezelni, de aztmondta hogy nem, én nem adhatom át a gombát neki, kenjem canesten-el. Így nem is mentem el sehova voltak pios foltok de canesten-el elmúltak.Vártunk 2 hetet újra szeretkeztünk és 1 hét múlva a nagy ajkai begyulladtak és ismét volt gombája mert elmentünk dokihoz és volt. Adott újra gyógyszereket hüvelykrémet a gyulladás elmúlt, de rá 1 hétre ma hívott fel a párom hogy ismét fehér túrós folyása van. Már nem tudjuk mit csináljunk, nem akarunk megint visszamenni ehhez a magándokihoz mert úgylátszik nem használ amit mond. Mondta hogy a tampon miatt van amiatt szaporodik el, de most nem használt még is előjött neki.Szegény már nagyon kivan idegileg.Óvszer nélkül szeretkezünk de van spirálja.Elélvezni sem merek a barátnőmben mert féltünk hogy esetleg a spermától van.Nem tudom már mit tegyünk kérem segítsen. Menjek el én is urulógushoz? Viszont a makkomon nincs piros folt az első gomba óta miután kezelték, és most sincs.Üdvözlettel: Erik

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza hüvelygyulladás témában

Kedves Kérdező! Sajnos a gombás fertőzést számtalanszor el lehet kapni.Én mindenképp javaslom a partner kivizsgálását és kezelését, ezért jelentkezzen urológián.Ismétlődő panaszai miatt bőrgyógyász bevonása is indokolt.

Kérdés: 2012. június 27., 12:30; Megválaszolva: 2012. július 04., 12:54
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?