terhesség vagy pajzsmirigy gond

9 hónapja szültem, már 5 hónapja nem szoptatok. Alul működő pajzsmirigy beteg vagyok.Ebben a hónapban a vérzésem adott időben de rövid ideig tartott. 1 napig és utána 1 nap csak barnázott. A melleim még mindig nagyon fájnak és a reggel mért hüvelyi hő is 36.6 volt. Megjön érzésem van, pedig most múlt el. Terhes tesztem negatív lett.Terhesség vagy esetleg pajzsmirigy probléma? A vérzésem sima, nyákos vér volt és nem darabos egy kicsit se.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza menstruáció témában

Kedves Kérdező! Alulműködö pajzsmirigye lehet összefüggésben a gyér vérzéssel, ami önnmaga nem hiba. A hőmérsékletének nincs köze ehhez. A mellfájdalom figyelemfelhívó arra, hogy valamilyen kisebb hormontökéletlenség zajlik Önben, ami összefügghet a gyér vérzésével is. A kérdés pontos megválaszolására, és annak tisztázására, hogy van-e egyáltalán gyógyszeres közbelépni való a legegyszerűbb egy vérvételes hormonszint vizsgálat, amely az akkori ciklusidőhöz viszonyítva az eredményeket pontos választ ad a helyzetről és az esetleges tennivalókról.Nagy baja nincs, nyugodjon meg és lépjen la orvizsgálat irányába. Egy hüvelyi ultrahangos vizsgálat a várható vérzés előtti napokban vélaszt adna arra, hogy kellően fejlett nyálkahártya van e a méhében, ami tükre a háttér hormonhelyzetének.

Kérdés: 2012. június 27., 12:06; Megválaszolva: 2012. június 29., 10:15
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?